وي افزود: قبلاً بيمه قاليبافي بيمه ناقصي بود و بافندگان به دليل آنکه آيندهاي براي خود تصور نميکردند، به مشاغل کاذب روي آورده بودند.
مصري تصريح کرد: اما با تصويب اين طرح، قاليبافان از پوشش بيمه تأمين اجتماعي برخوردار ميشوند که در حقيقت خدمات درماني بر بيمه تأمين اجتماعي افزوده شده است.
وي با بيان اينکه شاغلان صنايع دستي تحت پوشش بيمه تامين اجتماعي قرار ميگيرند افزود: طرح بيمههاي اجتماعي قاليبافان، بافندگان فرش و صنايعدستي، استادکاران و کارگران قالي و فرش دستباف بدون کارفرما و با کارفرما، شاغل در کارگاههاي تک باف قالي و فرش و يا تحت پوشش تعاونيهاي قالي، فرش و مجتمع هاي کوچک و بزرگ، خانگي و آن دسته که به صورت تمام وقت به مشاغل ياد شده اشتغال دارند شامل بيمه تأمين اجتماعي ميشوند.
وزير رفاه و تأمين اجتماعي ادامه داد: بر اين اساس 20 درصد حق بيمه دولت و هفت درصد سهم بيمه شده خواهد بود که پرداخت ميشود و در صورت وجود کارفرما، پرداخت سه درصد سهم کارفرماي بيمه شده شامل بيمه بيکاري نيز شامل اين قانون ميشود.
وي افزود: در تبصره يک اين طرح تابلوبافان طرح پوستر، پرداخت زنان دستي، چله کشان دستي ماهر، رفوگران ماهر و ساير شاغلان صنايع وابسته به توليد فرش و قالي مشمول اين قانون هستند.
وزير رفاه و تأمين اجتماعي تصريح کرد: در تبصره دو اين طرح کارگاه هاي خانگي موضوع اين قانون از کارگاه هاي قانون کار محسوب ميشوند اما کارگاه هاي خانگي از قانون کار استثنا ميشوند که اجازه کتبي قبلي مالک و مستأجري که کارگاه را در محل استيجاري اداره ميکند براي ورود بازرسان کافي است./120
انتهای پیام/